Странни звуци излизат от езеро в Колорадо

Може да са от извънземна база

Мистика
10:52 - 07 Декември 2021
2962
Странни звуци излизат от езеро в Колорадо

Странните звуци от езерото в Стиймбот Спрингс, Колорадо, може да идват от НЛО, смятат любители на темата за извънземни пришълци на Земята. Според някои от тях човешката намеса за откриване източника на необикновеното звучене може да предизвика военно отмъщение.

Служител на службата за паркове и дива природа в Колорадо публикува видео със странни звуци, идващи от дъното на езерото. Стотици жители на Колорадо настояват, че са станали свидетели на НЛО през последните няколко години. Сигналите показват, че дълбоко под езерото има извънземна база, която усилва звуците отдолу поради факта, че е замръзнала и действа като усилвател, пишат уфолози в сайтовете за НЛО.

„Базите на извънземните никога не са малки. Повечето от тях са с дълбочина 3-6 км и обхващат площ от около 5 км, като дори имат собствена метеорологична система с възможност да предизвикат дъжд на Земята. Това е 100% доказателство за съществуването на извънземна база под това езеро в Колорадо", коментира тайванският уфолог Скот Уоринг.

„Но ако сигналите могат да се предават от извънземната база, тогава тя ще може и да получава сигнали. Силен високоговорител, инсталиран в 1 метър дълбока ледена дупка в центъра на езерото, би бил достатъчен, за да им изпрати звуков сигнал", предполага Уоринг.