Страшният съд идва в четвъртък

 За всеки човек на Земята събитията ще се развият като Съдният съд на живота

Астрология
16:31 - 05 Август 2024
7538
Страшният съд идва в четвъртък

Според библейските пророчества Съдният ден е последният ден, в който светът ще съществува. След това веднага ще започне Страшният съд, по време на който Господ безпогрешно ще определи истинските праведници и грешници.

Просто казано, Съдният ден и Страшният съд маркират края на света. Оказа се, че тези зловещи събития ще се състоят съвсем скоро. Последни изчисления показват, че обратното броене до Съдният ден и Страшният съд започна.

Опитни езотерици твърдят, че 8 август ще бъде „денят на трите осмици“, известен още като „Съдният ден“.

Това е свързано с нумерологията - 8-ми ден от 8-ми месец на 8-ма година (2+0+2+4). Смята се, че числото 8 е числото на Сатурн и тази планета е тясно свързана с кармата.

Ето защо, независимо от датата на раждане или други нумерологични изчисления, на 8 август 2024 г. никой няма да може да избяга от кармата и възмездието.

Разбира се, нито един езотерик не предсказва истинския край на света на тази дата, но за всеки човек на Земята събитията ще се развият като Страшния съд на живота. 

Например може да бъдете уволнен от работа, предаден, измамен и т.н. Важните сделки крият риск от провал, а също така са възможни загуби от всякакъв характер.

Това означава, че Съдният ден на 8 август е последното предупреждение от висши сили, които се опитват да ви покажат къде и какво правите погрешно, в какво и как трябва да поемете отговорност за действията си. Съдбата, стоварвайки върху вас негативна ситуация, сякаш ви подтиква към решителни действия - веднъж завинаги ще трябва да решите кой сте, къде и защо отивате, как живеете живота си.