СТРАСТИ: Никола Минчев вика за „Арда“

Политика
11:48 - 13 Септември 2022
1575
СТРАСТИ: Никола Минчев вика за „Арда“

Бившият парламентарен шеф Никола Минчев изгледа равенството на “Арда” срещу “Пирин” в домакинската среща от X-ия кръг на елитното ни футболно първенство. Заедно с другите кандидати от листата на „Продължаваме промяната“, той бе част от агитката на „сините от Кърджали“.

Експредседателят на 47-то НС сподели, че футболистите на “Арда” определено са били по-добрият отбор на терена, но няколкото пропуска са ги лишили от заслужени 3 точки.

Rodopi24 припомня, че днес Централният лъч на „Продължаваме промяната“ пристига в Кърджали. Асен Василев и Никола Минчев ще водят екипа на партията за срещи в областния град и региона на 13 септември. В 11 часа пред паметника на Васил Левски кърджалийци ще могат да се срещнат с кандидатите за народни представители.

„Промяната идва при теб! Очакваме Ви на 13 септември от 11 часа пред паметника на Васил Левски. Заповядайте на среща с Асен Василев и Никола Минчев, запознай се с отбора на промяната в града. Задай въпросите, които те интересуват, сподели с нас идеите си за развитието на региона и научи за целите, които сме си поставили по пътя към една променена България“, посочват от партията.