Стряскаща прогноза : Страшен трус в София до Хелоуин?

Странните облаци над "Овча купел" вещаели сериозно земетресение, същите имало и в Турция

Актуални новини
18:00 - 21 Октомври 2024
10246
Стряскаща прогноза: Страшен трус в София до Хелоуин?

В София може да има сериозно земетресение в следващите две седмици. Това стряскащо предупреждение отправят група астролози в социалната мрежа.

"Внимание! Важно е! От астрологическа гледна точка имаме опасност към 23-ти октомври", алармира Адриана Вотей. 

В подкрепа на думите си тя прилага обясненията на свой колега, който свързва всичко със странните облаци, появили се на различни места в страната, включително в столицата. Ето какво гласи въпросната публикация: 

"Без да искам да всявам излишен смут - използвайте информацията по своя преценка и усмотрение - но по това, което откривам, има вероятност в София да има сериозно земетресение в следващите две седмици. Да обясня.

На първата снимка е облак, заснет над квартал "Овча купел" тази заран ( на 18.10. - бел. ред.) На втората е облак, заснет в Турция, две седмици преди разрушителното земетресение от 7,8 по Рихтер на 6 февруари, 2023 г. Много хора мислят, че този облак е бил като предизвестие за катаклизма. За подобен облак се твърди, че е видян преди земетресението в Маракеш, Мароко.

Облак, заснет над "Овча купел"

Облак, заснет в Турция, две седмици преди разрушителното земетресение от 7,8 по Рихтер на 6 февруари, 2023 г. 

За мен вероятността в района да има земетресение в близките две седмици не е малка и считам, че има реална опасност. Аз не съм там, но бих гледал поне до края на октомври да съм извън града или поне да не нощувам там. Или в краен случай да съм готов за евакуация. Само че това във високи сгради е почти невъзможно.

Ако сложа условно дата две седмици след днес, това прави 31 октомври, което съвпада с окултния/сатанински празник Хелоуин. Ама че съвпадение!

В снимките съм добавил снимани коментари под видео за въпросния облак от Турция.

Прави впечатление написаното от един японец, който цитира и стари японски книги за четири вида облаци, появявали се преди големи земетресения.

Тези описания ще ги добавя отдолу като снимки в коментари, за да бъдат в правилната последователност. Нарича го earthquake cloud. Сходството с този сниман в Турция е огромно.

Нека не забравяме също, че натовските страни си изтеглиха дипломатите два дни преди въпросното земетресение, та очевидно са знаели, че предстои, а е възможно и американците не само да са знаели, а и да са го причинили. Има информация от един канадски журналист, Бенджамин Фулфорд, за използване на подобна технология срещу Япония.

Молете се да се размине сериозно бедствие и се пазете!"

Междувременно днес, 21.10.,  край язовир "Студена" беше регистрирно земетресение с магнитуд 2.6 по скалата на Рихтер.