Суеверна: Лили реди концертите си с астролози

Примата не искала да има публични изяви по време на слънчеви и лунни затъмнения

Актуални новини
23:07 - 21 Февруари 2024
4472
Суеверна: Лили реди концертите си с астролози

Макар и вече на достолепна възраст, Лили Иванова жъне успех след успех с всеки свой концерт. Тайната на триумфа й обаче се криела в специално подбраните моменти за всяка публична изява. Примата всъщност редяла концертите си след съвети с астролози, издават нейни върли почитатели.

От години легендата на естрадната музика у нас се съветвала с няколко астролози, като особено близки й били двама, пише "Телеграф". Лили не се смята за особено вярваща в силата на небесните тела, но за всеки случай иска и да е добре с тяхното влияние.

Тя от години се съветва с Тодор Филков, който освен композитор на велики хитове като „Невероятно“ и „Искам те“, я направлява и за основните изисквания от планетите.

Преди време Лили му се обаждала всеки ден и не предприемала и стъпка, без той да й каже накъде да тръгне - спрямо космическите ветрове и панаири. Поне така твърдели близки хора до примата на примите.

След това, ако се вярва на въпросните слухове, то Лили предпочитала да се консултира с бивша фармацевтка, която била изключително веща в занаята на звездите. Концертите от новото си турне Иванова била съобразила изцяло с нейните тълкувания.

Затова Лили на сегашното си турне тръгва първо от Брюксел на 6 март.

Следващата част на турнето й ще бъде из родината и засега тя започва от 16 май в Благоевград. Лили гледала да избяга преди всичко от всякакви затъмнения. Ретроградните цикли на Меркурий също я притеснявали.