Суматоха: Ошашавен столичанин набеди служители на "Овергаз" за крадци

Новини
14:33 - 26 Май 2020
2968
Суматоха: Ошашавен столичанин набеди служители на "Овергаз" за крадци

Столичанин разгневи доставчика на синьо гориво „Овергаз”, като набеди служители на компанията за крадци. Човекът алармира полицията, че подозрителни типове обикалят със служебен автомобил в южните райони на столицата и лъжат, че правят замервания и търсят повреди.     

Живеещият в кв. „Манастирски ливади” предупреди в социалните мрежи съседите си да внимават, щом видят бял микробус ОПЕЛ и пусна регистрационния номер на служебната кола.

Звънят и влизат по входовете на блоковете в квартала, като твърдят, че са служители на Овъргаз!

Не са такива ! Проверихме !

Държат се нагло, неадекватно и отказват да се легитимират. Микробусът не е брандиран и няма никакви отличителни знаци и табели.

Разхождат се по етажите, като твърдят, че замерват нещо и търсят някаква "повреда" и несъществуващ адрес, предупреди столичанинът.

Малко по-късно, човекът се принуди да се извини на компанията, след като представители на фирмата обясниха, че обикалящите с белия Опел са си легални служители на компанията.

"Извинявявам се от мое име на всички засегнати, цитирания автомобил е собственост на Овергаз Мрежи АД, извинявам се създалото се безпокойство. Това не са крадци", върна думите си назад човекът.