Супер слаба Джоли се появи с нов мъж

Бившата съпруга на Брад Пит мина по червения килим във Венеция с 40-годишния британски рапър Акала

През ключалката
15:59 - 30 Август 2024
6134
Супер слаба Джоли се появи с нов мъж

Анджелина Джоли беше забелязана на филмовия фестивал във Венеция с предполагаемото си ново гадже – 40-годишният британски рапър Акала.

Папараци ги снимаха, докато двамата напускаха хотела заедно. Джоли беше облечена във вечерна рокля в цвят горчица. 49-годишната актриса наскоро подписа договор с известната марката и сега се подвизава с новата ѝ линия червила. Засега няма други подробности за личния живот на актрисата.

Известно е, че Акала, чието истинско име е Кингсли Джеймс Маклийн Дейли, е не само рап певец, но и журналист и активист. Вътрешни източници разкриха, че той се е запознал с актрисата и дъщерите ѝ Шайло и Захара в Ямайка през май 2023 г., когато там се е провеждал литературният фестивал "Калабаш“.

Оттогава, както пише в пресата, той "много се грижел за Джоли". Няколко месеца по-късно двамата са забелязани в Милано.

"Мисля, че голяма част от нейното привличане към Акала отвъд физическото е, че тя го вижда да общува с децата си, защото това е много важно за нея.

Обединяват ги интересите им към благотворителни каузи и общата страст към пътуванията и опознаването на различни култури“, казва източник пред In Touch Weekly.

Появата на Анджелина Джоли беше една от най-очакваните на тазгодишния филмов фестивал във Венеция и присъствието й определено не остави равнодушен нито един от почитателите й.

Въпреки че не изневери на елегантния си стил по време на всяко едно от медийните събития, на които се появи, за да промотира новия си филм "Мария", визията й предизвика голяма доза притеснение сред част от феновете й.

 
Анджелина е меко казано болезнено слаба, което моментално провокира мълвата, че тя най-вероятно има или някакво хранително разтройство, или се "топи" заради стреса, който преживява покрай продължаващата война с бившия си съпруг Брад Пит.

Наред с всичко това Анджелина не сдържа сълзите си, след като тя и екипът получиха 8-минутни аплодисменти за филма "Мария". В лентата, актрисата влиза в образа на оперната прима Мария Калас.