Сузанита: Правила съм тройка, докато баща ми е бил в другата стая

Новини
16:08 - 06 Декември 2022
10183
Сузанита: Правила съм тройка, докато баща ми е бил в другата стая

Певицата Сузанита, за която се твърди, че е в обтегнати отношения с баща си Орхан Мурад, преди време сподели, че има проблем с наркотиците. Тогава тийнейджърката си признава и други интересни неща.

Сузанита говори пред набралата популярност сред тийнейджърите платформа Tik Tok. Тя прие предизвикателството “Сгъни пръст, Извратена версия…”, интимният вариант.

Заедно със своя приятелка тя трябваше да отговори честно на въпроси къде, как и с кого го е правила.

На първия въпрос “Сгъни пръст, ако си го правилата, докато родителите ти са в съседната стая”, Сузанита реагира положително и ехидно се усмихна, пред невярващия поглед на нейната приятелка.

И двете “сгънаха пръст” и на следващия въпрос “Сгъни пръст, ако си го правила на публично място”, но споделиха, че не предпочитат да го правят там, а в домашна обстановка.

Фрапиращото в случая беше, когато дойде въпроса за “Сгъни пръст, ако си правила тройка”. Тогава Сузанита се поколеба, но в крайна сметка сгъна пръстта си. За тези изпълнения явно приятелката ѝ не знаеше, тъй като я попита дали е сигурна в отговора си.

Клипът събра 6-цифрен гледания и стотици коментари, които остро порицаха младата певица. Потребител с никнейм petkochoplishki написа: “Тази се стреми да бъде най-големия боклук на света. Млада и амбициозна е. Ще го постигне.

Друга пък им препоръча да сгънат пръст, ако просто са коври, което видимо е подразнило Сузанита, защото това е един от малкото коментари, на които е отговорила с оригиналното и неграмотно “ти го Згъна видях те”