Свалят "На кафе"!

През ключалката
13:36 - 04 Юни 2020
63584
Свалят "На кафе"!

Неясно е ТВ бъдещето на Гала. През юли нейното предаване "На кафе" ще бъде свалено от екрана на Нова тв, разкриват запознати. Тази година отпуската на водещата ще започне преждевременно, а съдбата на сутрешното шоу все още е неизвестна. Хора от екипа разкриват, че съкращенията в него вече са започнали. Първа изхвърча жената на Маги Халваджиян - Кремена, която бе дългогодишен стилист на предаването. 

Тъй като бюджетът бил свит, а рейтингът - незадоволителен, не било изключено от есента "На кафе" изобщо да не присъства в програмната схема на Нова ТВ, а Гала да остане безработна. Дори предаването да има нов сезон, със сигурност екипът ще бъде намален до минимум, а русокосата водеща вече треперела за мястото си. 

Плевенчанката вече преживя веднъж шока да е безработна, след като в края на юли 2005 предаването й бе свалено от ефир. Тогава "На кафе" не се излъчваше цели 4 години, в които Гала бе потънала вдън земя. През февруари 2009 обаче тя и шоуто й се завърнаха триумфално на екран, а 11 години след това тв ветеранката все още се има за несменяема в бранша. 

Години след дългата пауза на "На кафе" самата Гала призна, че това е бил един от най-трудните периоди в живота й, от който излязла изключително мъчително. Тогава депресията за първи път почукала на вратата й, след като внезапно се оказала без работа и без пукнат лев. И сега не е изключено да я застигне същата участ, тъй като рокадите в телевизиите напоследък зачестиха.