Свърши се: Николай Хаджигенов готов да гушне ГЕРБ

Топ
13:40 - 08 Април 2021
11388
Свърши се: Николай Хаджигенов готов да гушне ГЕРБ

Един от лидерите на едногодишните антиправителствени протести и част от разпадналото се „Отровното трио” - адв. Николай Хаджигенов, тръгна към политическото небитие с изявлението, че е готов за прегръдка с ГЕРБ.

„Харесва ли ни, или не, гласовете на БСП ни трябват. Нямаме избор без подкрепата на БСП. Как няма да вземем подкрепата на ДПС - какво ще им кажем, не ви искаме гласовете? И ГЕРБ да ни подкрепят - чудесно, това е най-бързият начин да ги ликвидираме”, изцепи се Николай Хаджигенов. 

„Тази безумна коалиция "Изправи се! Мутри вън!", която направихме, сработи. Не е това, което ни се иска, но сработи”, призна Хаджигенов. „Не ми харесва тази коалиция, направих нещо, което не ми харесва, но работи, така можем да направим и правителство”, каза още той.

„На този етап не мислим за наши министри. Ако трябва някой от нас да пострада, ще го пожертваме и ще го дадем - да стане министър”, допълни той. И върза панделката на изказването си - че и той самият би се пожертвал за министър в рамките на своята компетентност, защото не харесва политиците - пенкилер.