Сватбата на Бекъм и Никола Пелц = 3 млн. евро и еврейска церемония

Серина Уилямс, Ева Лонгория, Мел Си и Гордън Рамзи станаха свидетели на събирането на две мултимилионни семейства

Топ
11:24 - 11 Април 2022
3457
Сватбата на Бекъм и Никола Пелц = 3 млн. евро и еврейска церемония

Никола Пелц заслепи всички в сватбената си рокля на Валентино в деня на сватбата си с Бруклин Бекъм на еврейска церемония, която се състоя в събота следобед в Палм Бийч. Гости на събитието бяха Серина Уилямс, Ева Лонгория, Мел Си и Гордън Рамзи. Те станаха свидетели на най-известната сватба на годината, в която се събират две семейства мултимилионери, едно американско и едно британско.

Сватба на стойност над 3 милиона евро, проведена в имението на родителите на модела, разположено в този град с бляскави плажове и имения във Флорида, където младите хора си казаха „Да“ на впечатляваща церемония с около 300 гости.

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм, 23-годишен, амбициозен готвач, се венча с 27-годишната си приятелка по еврейска традиция в палатка, поставена в градината на имота на родителите ѝ, оценен на 103 милиона долара, в Палм Бийч, Флорида.

Бруклин Бекъм чакаше под булченския балдахин, наречен Хупа, украсен с ефектни цветя, гирлянди и различни растения, намеквайки за палатката на Авраам и Сара, пристигането на булката в бяла рокля с дълги ръката. Тя държеше букет от бели цветя.

Никола Пелц летя два пъти до Рим, за да работи с дизайнера на Валентино – Пиерпаоло Пичоли, в неговото студио, за да се увери, че всеки детайл от тоалета е перфектен.

Бруклин счупи увита със слафетка чаша с петата си, след като той и Никола бяха благословени от равина.

Връзката беше запечатана с продължителна целувка от шест секунди.

След церемонията гостите се отправиха към гигантска шатра, където ги нагостиха с коктейл преди сватбения банкет. Церемонията беше скрита от любопитните, които бяха дошли на плажа да я гледат.

След две години връзка Бруклин Бекъм се ожени за жената на живота си Никола Пелц.

Един от подаръците на младото семейство е пътуване до космоса.

Синът на Дейвид и Виктория подписа предбрачен договора със съпругата си богата наследница на нюйоркския инвеститор Нелсън Пелц.

Състоянието на Бекъм е оценено на близо 500 милиона долара, но е по-ниско от това на фамилията Пелц, оценено на 1,6 милиарда долара.