Свекървата на Корнелия: Тревожа се за нея!

"Тя е много добър човек и снаха", казва Дафина Нинова

Нещо за четене
13:38 - 21 Юни 2024
7471
Свекървата на Корнелия: Тревожа се за нея!

„Притеснявам се за Корнелия като за моя собствена дъщеря. Тревожа се за нея. Тя е много добър човек и снаха. Все гледа да помогне на хората и мисли първо за благото на другите, а чак после за себе си“. Това заявява пред пенсионерския седмичник „Ретро“ свекървата на доскорошната лидерка на БСП Дафина Нинова.

Корнелия Нинова подаде оставка от председателския пост в партията миналата седмица, а в от няколко дни е подложена на унищожителен огън от партийните си другари.

„Оставката на Корнелия си е нейна работа, не й се бъркам. Тя е достатъчно умна, че да й давам акъл. Аз харесвам БСП и съм била член на партията. Това е най-добрата народна партия, обаче сега времената се измениха, младите се измениха и тези неща не могат да не ме вълнуват. Но предпочитам да наблюдавам отстрани и да не се бъркам в политиката“, категорична е Дафина.

„Искам само децата ми да са живи и здрави. Снаха ми и синът ми са много заети, но винаги намират време да дойдат да ме видят как съм. Често идват в Мизия. Преди няколко месеца паднах от стола и идваха почти всяка седмица. След падането се обадиха и старите ми травми - преди се наложи да сменям става и краката и коленете. Вече не ходя в пенсионерския клуб, защото остарях! Болят ме краката, а клубът е далечко и се отказах. По-младите пенсионери да ходят. Вкъщи идват моите две-три приятелки през деня да ме виждат. С майката на Корнелия се чуваме и се виждаме постоянно. Тя идва при мен, защото е по-млада. Така че определено не ми е скучно", разказа Дафина.