Светла Иванова с нова медитация за възстановяване след Covid

Новини
11:36 - 17 Май 2021
1086
Светла Иванова с нова медитация за възстановяване след Covid

Името на Светла Иванова от години се свързва с пеене, писане и йога. Тя вече е готова с новата си медитация, която е озаглавена „Нова реалност“ и е с актуалната насоченост „Възстановяване и зареждане след прекаран Covid 19“.

„Световната пандемия от коронавирус беше поредното силно доказателство за разрушителната роля на хората за нашия общ дом – Земята. В момента ние не сме нейни пазители, а по-скоро нейни разрушители!“, категорична е дългогодишната йога преподавателка. „Създадох тази медитация, за да помогна на всички да оставят настрана моделите на стрес и напрежение по време и след изкаран коронавирус. Но тя ще ви даде и много повече от това. Целта й е да ви дари с покой и презареждане сега и да ви настрои положително към настоящето.“, разказва Светла Иванова. 

С медитацията „Нова реалност“ ще се освободите от негативното, което вече сте преживели. Ще откриете и проектирате бъдещето си през радостта в настоящето, благодарение на опита и мъдростта, които сте натрупали. С нея ще разчупите стария модел, ще изхвърлите излишния товар и ще създадете нови мемове в ума си за бъдеще – такова, каквото го искате и си го представяте.

„Обещавам ви, че след тази медитация ще се чувствате много, много по-добре. Като нови. В нова реалност.“, категорична е Светла Иванова.

С медитацията „Нова реалност“ може напълно безплатно да се запознаете тук: