Светлана Гущерова подари гущер на мъжа си

Новини
16:21 - 14 Юли 2020
1448
Светлана Гущерова подари гущер на мъжа си

Плеймейтката Светлана Гущерова изненада любимия си Християн Гущеров с торта с ... гущер за рождения му ден. Преди дни бизнесменът чукна 32 лазарника, а любимата му жена го изненада с 3D-гущер на сладкото изкушение, видя Lupa.bg.

„Измина още една година от безграничната ни и нестихваща любов. Любов, която ме промени, любов, която ме прави силна, любов която ме дари с най-прекрасните и истински моменти! На 12.07.1988 г. съдбата е поръсила сърцето ми с вълшебен прашец, и е предрекла, че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми!

Бъди здрав любов моя, бъди щастлив, бъди успешен и не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и добро сърце! Аз ще бъда до теб, ще вървим заедно по пътя без да спираме пред нищо! Обичам те и ти благодаря за всичко", обясни се в любов на половинката си Гущерова.

Припомняме, че на същата дата преди две години двамата се разходиха и до олтара. През февруари миналата година се роди и дъщеря им - Анелия-Добромира, която е кръстена на свекъра и свекървата на Светлана.

Гущерови се венчаха преди 2 години