Светлана Гущерова разкри тайна за мъжа си

Нещо за четене
15:49 - 12 Май 2021
3908
Светлана Гущерова разкри тайна за мъжа си

Светлана Гущерова извади ретро снимка на своя съпруг Християн. Оказа се, че като дете бизнесменът е имал големи абмиции, свързани с шоубизнеса и музиката, и се е изявявал във вокалната група "Бон-Бон", където е пеела и бившата му жена Мара Отварчката.

Това стана ясно след като Светлана отговори на въпрос от последователите си в социалните мрежи: "Наистина ли Хриси е пял в "Бон-Бон". Гущерова кратко и ясно написа "Да" като прикачи снимка на малкия Християн. 

И докато Мария се е изявявало само по конкурси от рода на „Като лъвовете“, то богаташкият наследник е бил доста по-сериозен в начинанието си - редовно е посещавал уроци по солфеж и често се е изявявал в предаванията на детската група, които вървяха по националната телевизия.

Гущерова показа малкия Християн

Негови познати от детство разказват, че като малък Християн бил сладко, но много разглезено хлапе, което било свикнало да получава всичко на готово. В тийнейджърските си години пък, когато вече бил в гимназия, депутатският син се превърнал в затворено момче, което не общувало много със съучениците си.

Всяка сутрин той идвал с охранители, които го оставяли пред входа на школото и чинно го прибирали след последния учебен час, така че той рядко имал възможността да остава след училище и да се шляе с другите деца.