Светлана реже шкембето на Гущеров

През ключалката
16:39 - 16 Октомври 2019
24126
Светлана реже шкембето на Гущеров

Прясната родилка Светлана Гущерова е предприела най-свирепи мерки, за да втали мъжа си Християн. След като влезе във форма броени седмици след раждането тази пролет, при това без всякакви упражнения, известната като Гонзовица плеймейтка се е заела да втали и благоверния си. Тя възнамерява да го прати на операция, с която да отрежат част от стомаха му и да му сложат пръстен като на Люси Иларионов.

Парадоксално, но между Светлето и режисьора от години съществува органична неприязън. Особено след като тежкотонажният Люси си позволи в ефира на „ВИП Брадър” да намекне, че Моника Валериева и Гонзовица са проститутки. Първата даже му заведе дело, но Иларионов беше оправдан само за 10-ина минути, след като магистратите решиха, че „така си е помислил” и не подлежи на наказателна отговорност.

Светлана Гущерова първоначално имала намерение да вталява Хриси с общи тренировки във фитнеса. Той обаче твърдо й забранил да посещава подобни места и да се показва полугола пред чужди мъже, тъй като е болезнено ревнив. Плеймейтката се видяла в чудо как да постъпи, а възпитанието й пречело да му натяква, че се е разплул тотално и трябва да мине на диета.

Люската върна част от свалените килограми, но пак е наполовина на Гущеров

Гущеровица обаче не пропускала да му дава за пример Люси, който имал големи здравословни проблеми заради килограмите. Тя разказала за диабета на режисьора и как е успял лесно да пребори проблема си, като е отслабнал, слагайки си пръстен на стомаха. „Сега си само на 32, но какво ще стане, когато понатрупаш годинки? Искам винаги да си до мен и детето”, мазнела се Светлето на съпруга си.

Самият Хриси и без това отдавна искал да отслабне. Нямал обаче воля да намали храненето, а тренировките в спортната зала са отписани. Затова идеята да операцията му се видяла добра. Той се блазнел от мисълта, че може да се втали като с вълшебна пръчица, но все още го било страх да легне под ножа.