СВЕТОВЕН РЕКОРД! Коцето пипна COVID за 4-и път, едва диша

Певецът беше един от първите, заразени с COVID-19 у нас през 2020 г.

Шоу
14:31 - 06 Октомври 2023
14719
СВЕТОВЕН РЕКОРД! Коцето пипна COVID за 4-и път, едва диша

Здравето на певеца Константин отново е разклатено. Макар да изглежда като планина от мускули, фолк певецът е много зле от началото на пандемията, а според запознати тези дни е дал положителна проба за коронавируса за рекорден, 4-и път.

На изпълнителя му се наложи дори да отмени последното си участие в неговото софийско заведение. За да не разочарова своите фенове, той излезе на сцената и им призна, че не се чувства добре и временно не може да пее. 

Идолът на фолка каза, че им сериозни дихателни проблеми и заради това ще трябва да отмени някои свои участия. Коцето очевидно не е във форма и говореше с усилие.

От клуба обявиха, че ще се постараят да пренасрочат изпълнението му още този месец, за да може феновете все пак да му се насладят.

Коцето беше един от първите, заразени с COVID-19 у нас през 2020 г., после заразата го повтори след 6 месеца, когато двойното заразяване все още беше световна рядкост. Всеки път певецът караше болестта по-зле, като на няколко пъти влиза в болница.

Изпълнителят се зарази за трети път миналата година, а с новия положителен тест е истински световен рекордьор.

"Ако бях министър на здравеопазването щях да поискам за всички учители, служители на заведения и тн. абсолютна ваксинация. Да се изисква сертификат, както го правят на Запад. Не е приятно, но такъв е животът. Ясно е че болестта съществува. Имам приятели, които не са между нас. Притеснява ме фактът, че нашите управници се занимават с предизборна кампания вместо да мислят дали ще има живи избиратели. Трябва да се замислим за мерките". Това каза Коцето в разгара на пандемията.