Световният фурор на магията C’est la Magie с два допълнителни спектакъла в София

Петимата най-успешни световни илюзионисти завладяват столицата със своя неповторим талант и невиждани досега илюзии

Новини
18:07 - 10 Септември 2024
726
Световният фурор на магията C’est la Magie с два допълнителни спектакъла в София

Магическото шоу C’est la Magie добавя две допълнителни представления на 5 и 6 октомври на обяд от 12:00 часа в Зала 1 на НДК, след като билетите за първоначално обявените спектакли се изчерпват за рекордно кратко време.

Петимата най-успешни световни илюзионисти —  Луис де Матос, Дарси Оук, Джеймс Мор, Енцо Уейн и Ю Хо-Джин завладяват София със своя неповторим талант, невиждани досега илюзии и магия отвъд границите на реалността.

"Вълнуваме се от срещата си с българската публика и сме нетърпеливи да представим невиждани трикове, за които сме сигурни, че ще се говори дълго. Надяваме се да вдъхновим публиката, за да погледне към света по един нов, различен и магически начин," споделя канадският илюзионист Дарси Оук, известен с ловките си измъквания.

C’est la Magie е преживяване, в което реалността флиртува с необикновеното и невъзможното - спектакъл, който съчетава грандиозна илюзия, хумор, музика, специални ефекти и модерни технологии. Екип от над 100 човека пристига в София след старта на европейското турне на шоуто в Атина и Белград, за да покани деца и възрастни да избягат в свят на мечти и чудеса.

Илюзионистите вече са в активни репетиции, за да покажат най-доброто на което са способни пред българската публика. Съвсем скоро ще бъде разкрито и кое известно българско лице ще застене рамо до рамо с петимата майстори на магията като водещ на шоуто.

"Подготовката за всяко представление е процес на постоянна концентрация и внимание към детайлите. Прекарвам часове в усъвършенстване на движенията и в изучаване на реакциите на публиката, защото всяка секунда на сцената е от значение. Най-голямото ми вдъхновение идва от моментите, когато виждам удивлението в очите на зрителите срещу мен — това ме мотивира да създавам още по-запомнящи се и въздействащи магически преживявания," споделя португалският майстор на илюзиите Луис де Матос, който се гордее със собствен рекорд в Книгата на Гинес.

Огромно количество специализирано оборудване ще бъде инсталирано в Зала 1 на НДК, включително механизми за внушителни сценични ефекти като появата на хеликоптер. Илюзионистите напомнят да не забравите да заредите телефоните си преди шоуто, за да можете да се включите в премиерата на първия по рода си дигитален трик.