Свиркаджийката Моника Люински се завърна, секси и отслабнала

За 50-годишната дама това е последната стъпка към обществено възраждане, след като години наред се криеше

Шоу
15:40 - 28 Февруари 2024
7646
Свиркаджийката Моника Люински се завърна, секси и отслабнала

Тридесет години минаха, откакто Моника Люински се прочу с това как е поемала члена на президента Бил Клинтън. Сега дебеланата се завръща в светлината на прожекторите и е лице на новата кампания на калифорнийска модна марка, която предлага дрехи с ниско въздействие върху околната среда.

На 50 години писателката и активистка, която свърза името си с най-големия секс скандал в историята на Белия дом в средата на 90-те години, като стажантка в администрацията на тогавашния президент на Съединените щати Бил Клинтън, се появява в напълно далечна версия на себе си и много различен вид от този, който помнят американците. 

Мотото на компанията "Reformation", която Моника представлява гласи: "Една мощна рокля сама по себе си няма да допринесе за перфектен брак, но носенето й на изборите е дяволски добро начало". Освен това модният бранд си поставя за цел да улесни регистрацията за гласуване. 

Доста се е разхубавила от оралния си период насам

На снимките, направени от Зоуи Гросман, бившата стажантка носи блейзър, тренчкот, чанта през рамо, слънчеви очила. Люински може да не е топ моделът, който феновете на бранда са очаквали, но от компанията са напълно убедени, че са изигрaли добре кaртите си. 

За Моника това е последната стъпка към обществено възраждане, след като години наред се криеше, сочена с пръст след скандала. Сега тя се чувства готова гласът й да бъде чут: "Гласуването винаги е важно, а зaлозите тази година са много високи поради разочарованието и апатията", отбеляза Люински в интервю за списание Glamour.