Своеволията на Николай Бодуров вбесили Люпко Петрович

Сърбинът настоял лично пред Гриша Ганчев защитникът да бъде махнат от отбора

Спорт
13:58 - 21 Август 2019
2723
Своеволията на Николай Бодуров вбесили Люпко Петрович

Капитанът на ЦСКА - Николай Бодуров, беше изгонен от отбора и в момента само поддържа форма с тима. Причината за махането на Бодура са своеволията му, а само поведението му на терена и отношението към съотборниците, са малка част от големия проблем, научи Lupa.bg.

Чашата на търпението на сръбския наставник Люпко Петрович преляла ден преди първия мач с Осиек в турнира Лига Европа. На последната тренировка всички очаквали собственика Гриша Ганчев да дойде на заниманието в Панчарево, да надъха футболистите и да обяви премиите.

Решението на Бодуров било различно - тренировката била свършила и той нямало да чака никой, а ще си тръгва към Благоевград. Такава била уговорката му с Ганчев - единствен от всички си тръгвал след заниманията и всеки ден си пътувал до родния Благоевград.

"Какъв е тоя и какво си позволява?! Всички стоят и чакат, той ще си ходи. Аз такива волности няма да позволя, вадя го от състава!", били думите на Петрович пред Гриша Ганчев, който е много добър приятел със сърбина и се ползва с доверието му.

И собственикът клекнал пред искането на Люпко Петрович, който в последствие поискал Николай Бодуров въобще да бъде махнат и да не мъти повече водата в съблекалнята.