Сюрея от “Намери ме” изнасилена от баща си

Новини
13:26 - 12 Юли 2021
8421
Сюрея от “Намери ме” изнасилена от баща си

Срамна тайна от миналото на Мелиса Дьонгел изплува тези дни покрай съдебно дело, заведено от актрисата. Екранната Сюрея от “Намери ме” била изнасилвана от баща си като тийнейджърка, стана ясно в съдебния процес за попечителството над по-малката й сестра.

Тв звездата иска да е настойник на девойчето, за да го отдели от семейството на родителя насилник. Бащата на Мелиса лежи в затвора, задето преди години задоволявал нагона си с нея. Другата му щерка е на 18 и живее с жена му, която е рускиня.

“Съпругата ми може да се грижи по-добре за дъщеря ми, отколкото кака й”, твърди пандизчията. Заради сексуалните посегателства на татко й Дьонгел дълго време посещавала психолог.

Травмата в душата й обаче не напълно излекувана и до днес. Звездата на “Намери ме” и “Нашата история” избягва да говори за преживяваните в миналото кошмари, а според нейни приятелки е и подозрителна към всички мъже – вижда в тях потенциални насилници, пише secret.bg.

Неотдавна самата красавица се ожали, че иска любов, но не може да я открие. “Имам време за връзка, но само това не е достатъчно. Вечер си лягам сама и си мечтая да не е така. Не вярвайте на клюкарските издания, които ми приписват за гаджета най-различни господа”, сподели Мелиса в свое интервю.

Наскоро таблоидите в южната ни съседка гръмнаха, че тя има интимност с известния италиански диджей Гуидо Сения, а преди това пък медиите свързваха хубавицата с женен бизнесмен на средна възраст.

Нищо от тези писания обаче не е истина. Преди няколко месеца екранната Сюрея преживя още един инцидент, който засили дистанцираността й от силния пол. Побеляснял от ярост психал подгони с гол в ръката нож хубавицата, като ешънът се разигра край блока, който тя обитава. Слава Богу, полицаите пристигнаха навреме и предотвратиха клането.

21-годишната Мелиса бе станала случаен свидетел на ожесточена кавга между съседа си Юсуф и служители на общината. Последните извършваха проверка в квартала, когато психически неуравновесеният мъж изведнъж им се нахвърли и започна да им крещи.