СЮРПРИЗ в Lupa.bg: Цветан Цветанов прави партия ?

Актуални новини
13:35 - 31 Май 2019
12293
СЮРПРИЗ в Lupa.bg: Цветан Цветанов прави партия?

Цветан Цветанов може да възкръсне като Феникс от политическата пепел на България. Макар и бившият втори в ГЕРБ да напусна всички постове в управляващата партия и да остана само като редови член след 13 години на върха, сега пред Цв. Цветанов се отваря втори шанс да се върне на върха.

Lupa.bg научи, че вътрешна опозиция в ГЕРБ и много симпатизанти навиват партийния строител да създаде и оглави своя формация, която имала потенциал да получи огромна подкрепа. Като доказателство за идеята идват хилядите коментари под поста на Цветанов за решението да напусне ГЕРБ. Ето само няколко мнения след новината, че Цветан Цветанов излиза от всички постове в управляващата партия.

„Не съм съгласна с Вашето решение! Искам Ви в ГЕРБ! Не е честно!Вие сте най-верният и честен човек. Най- всеотдайният. Ще се върнете пак!“, пише фенката му Емилия Дановска.

Александър Иванов направо призовава: „Господин Цветанов, без вас ГЕРБ и нищо! Правете нова партия, смазваме всички на изборите! Тук, във фейсбук, ще направим група и ще Ви събираме средства за часовниците да подаряваме след всяка нова победа и ще са по-хубави от часовниците на неблагодарника Борисов!”

„Голяма грешка! Един човек, който създаде всички структури на ГЕРБ. Който обикаляше ден и нощ градове и паланки! Затова ли трябва да бъде изгонен! Защото не е нарушил никакви закони, а като всеки човек е използвал именно тези закони и е придобил имущество, което не е крал, а е заплатил със своите пари? Това, бъдете сигурни, ще остави една горчивина във всеки избирател и симпатизант на ГЕРБ. Не защото Цветанов е безгрешен. Няма безгрешни, а защото най- лошото е да обърнеш гръб на своите, с които си започнал успехите си”, ядосва се пък Ели Тончева.