Тайната падна! Сашо Кадиев се жени в замък (ФОТО)

Актьорът и любимата му Ивелина Чоева ще се врекат във вярност в карловското село Московец

Любопитно
16:30 - 16 Август 2024
5635
Тайната падна! Сашо Кадиев се жени в замък (ФОТО)

Две седмици преди да навърши 41 години Александър Кадиев ще мине за първи път под венчилото. Актьорът и телевизионен водещ ще каже "Да" под звуците на Менделсон на любимата си Ивелина Чоева. Двойката дълго време кри къде ще е знаменателното събитие. Тайната обаче най-накрая падна. Красивата манекенка и популярният актьор ще се врекат във вярност този уикенд в замък - но не в средновековен замък някъде в Европа, а във винено шато в сърцето на Розовата долина в село Московец, което се намира на десетина километра от Карлово. 

Сватбата щяла да бъде пищна, но в по-тесен кръг от роднини и най-близките приятели на бъдещето семейство Кадиеви. Най-вероятно на знаменателното събитие ще присъстват около 60 души.

Младоженците сами издадоха локацията в социалната мрежа Инстаграм. 

Комплексът се намира на върха на хълм и е заобиколен от лозя. Той предлага панорамна тераса, СПА зона с хидромасажна вана и индивидуално проектирани стаи. Ресторантът е с интериор от дърво и камък, и разполага с камина. Винарската изба на къщата предлага богата селекция от вина.

Архитектурата на шатото в Московец съчетава величието на средновековен каменен замък с овални кули и изискан интериор, изпълнен с кристални полюлеи и антични декорации.

Ивелина и Сашо и преди са посещавали мястото и били много впечатлени от красотата и уюта там и затова не е изненада, че са избрали да си кажат "Да" точно в това шато.

Манекенката разкри, че преди организацията на сватбата е нямало излишни въпроси, къде точно ще се венчаят, защото и двамата са влюбени в това място, което само за няколко посещения се е превърнало в техен фаворит.

"В момента, в който пристигнах, просто се огледах около мен, завъртях се няколко пъти и си казах: Ако със Сашо някой ден се женим, то сватбата ще бъде тук със сигурност“, споделя бъдещата булка. От профила на Чоева в социалната мрежа се вижда, че тя многократно отсяда на това място.

Сашо и Ивелина са заедно от три години. Преди това популярният тв водещ имаше дълга връзка с Таня Тончева, от която има 9-годишна дъщеря Катерина, кръстена на майка му Екатерина Евро. 

Още през миналата година актьорът си пожела сватба с Ивелина и бебе: "Тази година искам да се оженя за Ивчето, тя да ми роди дете и да сме щастливи заедно. В интерес на истината тя никога не ме е дразнила с нищо, аз вероятно нея - да. Всеки ден се боря за любовта й. Тя е като паднал ангел до мен, доста самостоятелна, живяла е до Бъкингамския дворец и в момента е дошла да търпи нарциса в Кокаляне."

На 30 август синът на Катето Евро ще чукне 41 години и вероятно сватбеното пътешествие на младоженците ще съвпадне с рождения му ден.