Тайра Бенкс: 50 са новите 30

Шоу
14:59 - 20 Септември 2023
3111
Тайра Бенкс: 50 са новите 30

С наближаването на 50-ия си рожден ден през декември топ моделът Тайра Бенкс хич не се притеснява от трупащите се годинки. Наборката на Глория смята, че в днешно време младостта продължава и в средната възраст.

"Когато се погледна в огледалото, не го виждам. Не съм си правила пластични операции. Не съм против това. Просто все още не съм си ги правила. Може би ще имам нужда от нещо малко - все пак съм на 50, въпреки че не съм още. Но съм сигурна по този въпрос."

Моделът, превърнала се в предприемач, дори е започнала да използва възрастта си в своя полза. "Продължавам да казвам, че съм на 50, въпреки че не съм, като извинение. Когато ме питат, казвам: "Няма да правя това - на 50 съм", шегува се тя. "Или: "Ще ви кажа това, което мисля, защото съм на 50".

Що се отнася до плановете ѝ за рождения ден, Бенкс предпочита да прекара време със семейството си, отколкото да прави големи купони.

"Мъжът ми искаше да организира този голям 50-годишен рожден ден за мен и аз някак си разбрах за това", казва Банкс, за която се съобщава, че се среща с бизнесмена Луис Белангер-Мартин. "Уведомих го, че нямам никакво желание да го правя. Просто искам да отида в Дисниленд със семейството."

Сега Бенкс приема участия като модел само по специални поводи.