Тайсън Фюри захапа Джон Джоунс (ВИДЕО)

Спорт
13:16 - 19 Май 2023
2884
Тайсън Фюри захапа Джон Джоунс (ВИДЕО)

Шампионите в тежка категория в два различни спорта се захапаха в социалните мрежи. Хегемонът при най-тежките в UFC Джон Джоунс и носителят на титли в четири различни федерации в бокса Тайсън Фюри обмениха закани в Туитър, тъй като бяха включени в дискусия за хипотетичен двубой от не кого да е, а коментаторът на UFC Джо Роган.

В своя популярен подкаст Роган заяви, че ако Фюри и Джоунс бъдат заключени в стая и трябва да избере един, който ще оцелее, то това би бил ММА боецът. Тази прогноза не се понрави на Краля на циганите.

“Чух, че Роган говори нещо за мен. Не съм отговарял на това малко, плешиво джудже. Чух го да казва, че Джон Джоунс може да ме пребие, ако сме в една стая. Не мисля, че това е така. Никой човек не може да се справи с мен в такъв сценарий. Аз ще излезна то тази стая, каквото и да се случи.

Джоунс не се забави с отговора си и хвърли ръкавицата към британеца.

“Хей, Тайсън. Изглежда, че Джо те засегна. Признавам, че няма кой да те победи на ринга, но нека това не те кара да си мислиш, че ще бъде същото в клетката. Ако искаш да разберем какви са отговорите на твоите въпроси, просто позвъни на Дейна Уайт. Ще ти помогна”, написа Боунс, а след това се закани и да приключи битката с Фюри още в първия рунд.

Тайсън Фюри и Джоунс все още нямат насрочени двубои. В последната си изява между въжетата майсторът на бокса нокаутира Дерек Чисора. Джоунс се саморазправи с Сирил Ган за по-малко от две минути в последната си среща в клетката.