Таня, която спаси хиляди бездомни животни, е загиналата при пожара в Бургас

Жената е била доброволец в природозащитната организация Animal Hope

Актуални новини
13:38 - 02 Октомври 2023
2848
Таня, която спаси хиляди бездомни животни, е загиналата при пожара в Бургас

Бургазлийката Таня на 78 г. е загиналата при пожара в блок 308 в жк "Меден рудник". Тя е била доброволец в природозащитната организация Animal Hope.

Тя имаше огромно сърце, в което имаше място за всички бездомничета, спасила е хиляди невинни животинчета, ридаят близките й.

„Джеси – тя ще остане у дома, докато разберем как ще продължи живота й. Днес тя загуби своята стопанка в пожар. Джеси в рамките на една година оцелява във втори пожар. Но Таня не оцеля. Днес при нелеп и ужасен инцидент си отиде един уникален и невероятен човек. Човек раздаващ се за хора и животни. В продължение на 8 месеца Таня всеки божи ден идваше в базата при животните, всеки божи ден им готвеше, всеки ден ми помагаше в грижите за тях по няколко часа. Тя бе горда, че е доброволец и нейната работа е да помага в базата. Днес всички в базата я чакаха, но тя не дойде и никога повече няма да дойде, никога повече няма да я видим нито те, нито Джеси, нито аз. Загубих един невероятен приятел. Танче, почивай в мир мила моя, нито Джеси ще изоставя, нито Жожо и Кари нито другите мъници. Ще се грижа за тях винаги. Сега си при Барчи и Бобче – там горе. Нека е светъл пътят ти към звездите, а той ще е такъв защото ти бе невероятен човек обичащ и хората, и животните. Почивай в мир!“, написа Зорница Атанасова от Animal Hope-Бургас, цитира Флагман.бг. 

Таня, която спаси хиляди бездомни животни, е загиналата при пожара в Бургас