Тарикат: Бензема прати цветя на три различни жени за Свети Валентин!

Носителят на "Златната топка" удостои с внимание настоящата, както и двете бивши - майки на децата му

Спорт
14:35 - 20 Февруари 2023
3501
Тарикат: Бензема прати цветя на три различни жени за Свети Валентин!

За 14-ти февруари - Денят на влюбените, Карим Бензема е изпратил еднакви букети на сегашната си приятелка, на майката на детето си, и на бившата си жена. Това се казва джентълмен. Джордан Озуна е настоящата му партньорка, Кора Готие - бившата му жена и майка на сина му, както и Хлое Лауни - първата му съпруга и майка на дъщеря му.

Нападателят на Реал Мадрид и настоящ носител на "Златната топка" - Карим Бензема, отбеляза невероятен хеттрик с действието.

Грандиозният жест на френския национал предизвика смесени реакции, като някои хора аплодираха романтичната му природа, докато други го критикуваха, че жонглира с множество връзки.

Връзката на Карим Бензема с Джордан Озуна от известно време е в центъра на общественото внимание, като двойката не се опитва да крие обичта си един към друг. Въпреки първоначалните усилия да останат встрани от общественото внимание, сега двойката демонстрира любовта си навсякъде, като след церемонията по връчването на "Златната топка" дори носеше еднакви гривни Tiffany на стойност 40 000 долара.

Ето защо не е изненадващо, че Бензема изпрати на Озуна букет цветя в Деня на влюбените, тъй като продължава да изразява публично любовта си към нея.

Получателката на втория букет цветя от Карим Бензема беше първата му съпруга Хлое Лауни. Въпреки раздялата им, е очевидно, че Бензема все още пази специално място за нея в сърцето си. Двойката има общо дете - Мелия, и нападателят вероятно е изпратил цветята в знак на признателност за съвместното им минало.

Кора Готие - бившата приятелка на Бензема и майка на сина му Ибрахим, получи третия букет цветя. Връзката на Бензема с Готие беше пазена в тайна, като имаше много малко информация за отношенията им. Въпреки това е ясно, че нападателят на Реал Мадрид е в добри отношения с нея и детето им, за което свидетелстват съвместните им тренировки.

Риана, за която преди няколко години се говореше, че се среща с Бензема, за изненада и за щастие беше оставена извън тази церемония по поднасянето на цветя. Мегазвездата, която дирижираше шоуто на полувремето на Супербоул, е бременна с второто си дете от ASAP Rocky и вероятно нямаше да се получи добре, ако Бензема беше видян да изпраща цветя и на тази своя изгубена любов.

Някои критикуваха действията му като неетични, други твърдят, че публичната личност на Бензема и статутът му на богат футболист, му позволяват лукса да има множество връзки. А някои просто го възхваляват като крал за това, че е извършил този невероятен подвиг.

Така или иначе, всички ще се съгласят, че това празнуване е много по-предпочитано от ситуацията, в която се намира колегата му от Барселона Жерар Пике. За разлика от феерията на Карим Бензема по случай Свети Валентин, празникът се оказа нещастен за Шакира и Пике.

Колумбийската попзвезда и бившият играч на Барселона, които някога бяха една от най-популярните звездни двойки в света, потвърдиха раздялата си през юни миналата година. Оттогава двамата са въвлечени в спор за попечителство, а Шакира отправи редица закани към бившия си партньор, за когото се твърди, че ѝ е изневерил. В Деня на влюбените Шакира отправи поредната си закачка към Пике, като публикува видео, в което синхронизира с устни хитовото парче на SZA Kill Bill, в което казва "Може би ще убия бившия си".

Докато Бензема имаше пълни ръце с изпращането на букети с цветя на три различни жени, Пике спеше с едно отворено око, за да е сигурен, че Шакира няма да го убие в съня му. Този ден на влюбените беше пълен с изненади за футболния свят, а Бензема беше на върха.