Търсите ли купон през уикенда, бегом към Бургас!

Дискотеките в крайморския ни град ще затворят в понеделник, в петък, събота и неделя "ще се избухва", така предупредиха

Новини
16:23 - 28 Януари 2022
1965
Търсите ли купон през уикенда, бегом към Бургас!

Бургас вече е във фаза 3 от ковид пандемията и според приетия план от Министерството на здравеопазването (МЗ) трябва да се наложат редица рестриктивни мерки. Една от тях е намаляване на работното време на заведенията до 22 часа, което най-силно притесни не само бургаски купонджии, а и бизнесът.

За тях обаче има една добра новина. Новите мерки ще влязат в сила от 31 януари, понеделник.

Според информация на Флагман.бг току-що е подписана заповедта на Регионалната здравна инспекция, според която временните мерки ще са в сила от 31 януари до 13 февруари.

В Бургас тази вечер всички дискотеки и барове ще отворят нормално и ще работят до рано сутринта.

В хитовият DOCK 5 в петък ще пее Нели Петкова, а в събота Доника.

В меката на фолк музиката в Бургас – „Планета“ тази вечер ще гостуват новата звезда Малката, която бе дуетната половинка на Денис Теофиков, а в събота ще е DJ Ned.

Пиано бар „Синатра“ тази вечер ще приветства гостите си първия български еротичен мъжки балет „Макимус“. В събота са познатите изпълнители Северин Георгиев, Деница Драгова, Николай Доков и Бисер Казаков. „Синатра“ вече обяви на фейсбук страницата си, че няма да се съобрази с наложения вечерен час от 22 часа и ще работи с обичайното си време, при спазване на изискванията за капацитет.

В изискания „Модерен театър“ ще има локдаун парти. В събота ще се състои първото за годината The Underground Sound of Burgas със специален гост Shoto, който е родом от Бургас.

Този уикенд ще работи и пиано бар „Нептун“, „Баркод“ и Караоке клуба в Операта, показа нашата проверка.