Татко Петко изскочи: Русев ми се обади с крясъци защо Кирил е сложил в списъка Пашата

Много пъти е казвал, че е близък с Румен Николов, атакува загриженият родител

Новини
11:58 - 29 Април 2024
6486
Татко Петко изскочи: Русев ми се обади с крясъци защо Кирил е сложил в списъка Пашата

В гневната словесна престрелка между Кирил Петков и Атанас Русев се намеси и татко Петко. След като лидерът на ПП заяви, че шефът на "Да опазим Корал" е замесен с Румен Николов- Пашата, родителят му директно премина в атака. Той дори заяви, че е готов да мине през детектор на лъжата заедно с Русев.   

"Атанас Русев е казвал много пъти пред мен и пред други, че е близък с Пашата и са спасявали Корал три пъти от други бандити", това написа във фейсбук профила си бащата на Кирил Петков - Петко. 

"Заклевам се, че Атанас Русев ми се обади с крясъци по телефона защо Кирил е сложил Пашата в списъка на бандитите за разследване. Лично аз съм виждал дясната ръка на Пашата Росен прегърнат с Атанас Русев на плажа на Корал. Готов съм да се явя на детектор на лъжата заедно с Русев. Аман от платени боклуци!", написа Петков-старши. 

По-рано днес Кирил Петков разказа в своя профил как през 2022 г. дал списък на тогавашния главен прокурор Иван Гешев с 19 имена и Румен Николов - Пашата бил едно от имената. По думите на съпредседателя на "Продължаваме промяната" след това председателят на сдружение "Да опазим Корал" Атанас Русев му се обадил, за да му крещи защо е включил Пашата в списъка. По-късно се обадил и на бащата на Петков по същата причина.