Татяна Дончева на война с боклукчии

Новини
22:00 - 04 Декември 2020
6778
Татяна Дончева на война с боклукчии

Татяна Дончева за пореден път прикова вниманието към себе си. В ранната делнична сутрин ексдепутатката влезе в спор с боклукчии. Сценката се разигра в малка уличка в южен столичен квартал, видя Lupa.bg.

Боклукчийски камион събираше отпадъците от кофите. Камиона на сметосъбирането спря за да натовари една от кофите, а колите след него спряха. Имаше около 6 автомобила, но единствено Татяна Дончева нададе вой с клаксон. 

Червената дама не цепи басма на пътя

Червената дама реши, че няма да чака и минута и веднага започна да крещи по клетите хора и да свири така, че да събуди цели квартал.

"Улицата е малка, хората действаха бързо и не се бавеха с боклука. Всички автомобили чинно чакаха, а само тя свиреше неспирно и крещеше от джипа си. Възмутително! Добре, че не се чуваше какво говори, кой знае колко цветист е бил речникът й", коментира магазинерка от съседен магазин, станала свидетелка на случката.

Всъщност боклукчиите се забавиха по-малко от 2 минути, но нетърпеливата Дончева започна да свири още на секундата. Адвокатката често влиза в разпри заради шофьорските си умения или лошото паркиране.

Адвокатката е нетърпелива

Преди години джипът на ексдепутатката, който й е подарък от Гриша Ганчев, бе вдигнат от паяк, защото бе спряла на забранено място.