Татяна Дончева: Плешивите от Щаба ли ще ми спрат фризьора?

Новини
05:30 - 04 Април 2020, Обновена на: 05:30 - 04 Април 2020
15530
Татяна Дончева: Плешивите от Щаба ли ще ми спрат фризьора?

Лидерът на „Движение 21” и действащ адвокат Татяна Дончева разкритикува Националния щаб за борба с разпространението на коронавируса. Устатата юристка гостува в предаването на Сашо Диков и не се изказа никак ласкаво за началникът на Военна болница ген. Венцислав Мутафчийски.

„Затвориха бръснарниците. Дойдоха военните от Националния щаб, за да ми кажат, че нямам право да ходя на фризьор! Понеже те всички са плешиви и аз да ходя като зелка...”, коментира мерките Татяна Дочева.

Тя се възмути от повишеното медийно внимание към темата. „От Световната здравна организация препоръчват да се излъчва по 20 минути информация за коронавируса в държавите, които са поразени. В България по 20 часа ни облъчват за коронавируса. Хората са на предела на възможностите си”, смята Татяна Дончева.

Според нея вируса най-вероятно е лабораторно изпуснат. „Създаване на вируса в лабораторни условия не е теория на конспирацията. Болни мозъци има достатъчно в човечеството. Реакцията на световни лидери - въвеждат крути мерки, означава, че вероятно са верни тезите, че вирусът е лабораторно създаден. Значи има някакви цели. Обстоятелството, че се търси преразпределение на световното богатство без война, би трябвало да се удостои с внимание. Къде ще стоим след това? Ние не можем да бъдем фактор, но къде ще сме след това?”, зачуди се колоритната юристка.