Татяна Дончева разкри: Отровните отиват на избори с регистрацията на Мария Капон

Адвокатката намира напрежението президент-премиер за нормално

Топ
19:39 - 07 Януари 2021
10586
Татяна Дончева разкри: Отровните отиват на избори с регистрацията на Мария Капон

Лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева издаде, че "Отровното трио" и Мая Манолова може би ще се явят на предстоящите парламентарни избори с регистрацията на Мария Капон и нейната "Единна народна партия". Адвокатката добави обаче, че разговорите продължават и няма нищо финализирано.

"Гражданското общество трябва да се опъне и да спре да усуква около въпроса има ли шанс. Без да се опита, не може да се спечели и тройка от тотото. По-малко трябва да се следят социологическите сондажи, защото е ясно, че всички са на практика вързани с ГЕРБ през финансирания, поръчки и прочее. Това в продължение на много избори е давало безотказен резултат. Хората си казват - за какво да гласувам за вас, като вие няма да влезете. Не се занимават с другото", коментира Дончева.

Напрежението между "Дондуков 1" и "Дондуков 2" Дончева разчете като нормално. Тя допълни още, че Радев ще трябва да направи усилия, за да получи подкрепа за втори мандат, тъй като от ДПС категорично заявиха, че няма да застанат зад него.