Татяна Лолова "плаши" Lupa.bg (СНИМКИ)

Култура
23:49 - 24 Май 2019
10867
Татяна Лолова "плаши" Lupa.bg (СНИМКИ)

Голямата актриса Татяна Лолова позира с удоволствие пред фоторепортера на Lupa.bg насред центъра на Раковска в петък привечер. С широка усмивка и във ведро настроение театралната прима се появи пред Театър "Българска армия", за да уважи празника на българската култура и за да присъства на церемонията по раздаването на наградите "Аскеер".

С танцова стъпка тя се приближи към театъра, вървейки от бул. "Цар Освободител" към "Раковски", докато през това време на улицата гвардейският духов оркестър изпълняваше военни мелодии, както и поп и джаз парчета. Татяна Лолова се забелязваше отдалеч с черната си широкопола шапка, дълго черно палто и стилен черен шал с шарени нишки.

Доближавайки се усмихната към фоторепортера на Lupa.bg, който бе насочил обектива си към актрисата, тя изведнъж влезе в ролята на "лошата" магьосница - разпери широко дланите си и зае заплашителна позиция. Секунди по-късно Лолова продължи импровизирания скеч, като широко се засмя и прегърна нашия фотожурналист, а след това радостно помаха за поздрав.


Татяна Лолова не пропусна да раздаде и въздушни целувки на случайните минувачи, които искрено й се радваха и я наблюдаваха с усмивка и респект. 85-годишната актриса изглеждаше в добро разположение на духа и очевидно бе щастлива от вниманието на хората към нея. Преди половин година тя загуби своя съпруг - художника Светослав Светославов-Славето и както сама сподели пред Lupa.bg гледа всеки миг да е навън и да посещава културни събития, защото загубата на любимия й мъж я кара да скърби всеки ден. 


Пред Военния театър 85-годишната кралица на Сатирата бе посрещната от директора Мирослав Пашов, а след това тя топло бе прегърната и разцелувана от актьорите Веселин Калановски и Иван Радоев.


Снимки: АГНЕС МЕТОДИЕВА