Тъжна вест в Lupa.bg: Издъхна жената-скенер Боряна Тотева

Личности
11:16 - 13 Септември 2021
163455
Тъжна вест в Lupa.bg: Издъхна жената-скенер Боряна Тотева

Тъжна вест – напусна ни жената-скенер Боряна Тотева. Ясновидецъг, нумеролог със световно признание и повече от 25 години професионална практика е починала на 1 септември, но кончината ѝ не е обявена официално, научи Lupa.bg. Погребението е било на 7 септември.

Боряна е възпитаник на руската окултна школа, прогнозите, които правеше, се сбъдваха с точност до 94%. Много хора я търсеха, за да премахне енергийните вмешателства. Чрез специални славянски ритуали ясновидката неутрализираше отрицателното въздействие и изчистваше астрала на поразения от негативната намеса.

Често бе търсена заради способността си да събира разделени двойки.

Дарбата на Боряна се проявява още в детските ѝ години. На 8-годишна възраст тя изпада в клинична смърт. Веднага след като отново се възстановява, при нея настъпват промени.

Две години по-късно майка ѝ посещава баба Ванга, която ѝ казва, че дъщеря ѝ има дарба от Бога и след 40-ата си годишнина „Ке странства и ке стане много известна“.

Животът на Боряна напълно се променя през февруари 1991 г., когато тя сънува странен сън, от който се събужда с изключително силен прилив на енергия. След този сън ѝ се случват странни събития – започва да вижда органите на хората във форма, цвят и обем, като на скенер, посочвала проблемите им, без те изобщо да са споменавали за тях. Така се появява и прозвището ѝ „жената скенер“.

През 1997 г. Боряна получава покана от министъра на вътрешните работи на Обединените арабски емирства Муса бет Али.

Още в първия ѝ ден обаче той подлага ясновидството ѝ на тежък изпит с въпроса дали в дома му има оръжие и къде се намира то. Боряна не се поколебава и за му отговаря: „Пистолетът се намира на третия етаж в чекмеджето отдясно“. Тя предсказва с изключителна точност и оглавяването на правосъдието в емирствата от страна на по-младия брат на министъра до две години, а след това и точните година и месец на сватбата на третия брат.

До последния си дъх тя помага на хора от всички краища на света, като най-добра е в откриването и развалянето на магии.