Тази курвалана харчи по 216 000 долара на ден (СНИМКИ)

Хитрата Линда Андраде профуква парите на дубайски милиардер

Шоу
18:00 - 26 Октомври 2023
27615
Тази курвалана харчи по 216 000 долара на ден (СНИМКИ)

Миналата седмица ви запознахме с Линда Андраде - съпругата на заможен търговец на криптовалута, която споделя моменти от луксозния си начин на живот в социалните медии всеки ден. Грозноватата златотърсачка разкрива колко страхотно е да си съпруга на богаташи да харчиш милиони. Момичето обича да разказва за сумите, които пръска в Дубай.

В новичко видео Линда разкрива на всеослушание, че си е купила шоколад за 7000 долара. Освен това ежедневните ѝ разходи включват спа центрове и козметични процедури за няколко десетки хиляди. Линда е категорична, че до богат мъж трябва да има очарователна съпруга, която да се грижи за себе си и да се радва на живота. "Моята задача е една-единствена - да съм красива и доволна от живота, за да му предам позитивна енергия и да го направя щастлива", философства златотърсачката.

Как обичам диамантите!

Младата жена споделя още, че богатите мъже са по-оптимистични и весели, тъй като могат да си позволят каквото си поискат, не мислят за битови проблеми и или за това от кого да вземат пари назаем. По тази причина и членовете им ставали по-бързо и лесно.

Съпругата на милиардера от Дубай Рики Андраде показва на последователите си и скъпите бижута, които ѝ подарява любимият.

Разбира се, парадирането на разкошния ѝ и разточителен живот не предизвиква особена радост сред интернет потребителите. Много абонати под публикациите на Линда я наричат "курва" и "златотърсачка", но тя изобщо не се сърди.

Андраде нарича себе си "дубайска домакиня" и не крие, че ще възпита дъщерите си да търсят единствено богат и стабилен мъж, на когото винаги да разчитат, да се грижат за себе си и да изпълват пространството около себе си с уют и комфорт, какъвто, по думите ѝ, всяка жена заслужава.