Те го пускат, но другите не го искат

Левски не е водил преговори за Генчев с Крумовград

Спорт
16:57 - 09 Май 2024
3326
Те го пускат, но другите не го искат

Ръководството на Левски не се е свързвало с колегите си от Крумовград относно възможността Станислав Генчев да бъде назначен за старши треньор на „сините“.

В последните дни все по-усилено се говори, че младият специалист е фаворит за поста на „Георги Аспарухов“, който ще стане вакантен след напускането на Николай Костов.

Според различни информации вече са водени разговори между ръководствата на двата тима.

Според информация на dsport от Крумовград са предложили нов договор на Генчев, но са готови да го пуснат, ако получи добра оферта от Левски, за да направи следваща стъпка в кариерата си.

Генчев пое новака в Първа лига и го класира в първата шестица, като направи рекорд от мачове без загуба. Този сезон Крумовград два пъти завърши наравно срещу Левски, а двата отбора ще се срещнат още веднъж на 22 май в мач от първата шестица.

Ако Станислав Генчев поеме „сините“ се предполага, че ще вземе със себе си и Живко Миланов, който е бивш капитан и треньор на Левски.

Станислав Генчев започна треньорската си кариера, веднага след като прекрати футболната си такава. Той първо бе помощник, а след това старши треньор на Етър, а бе асистент и на националния отбор при Красимир Балъков. След това работи в щаба на Лудогорец, като няколко пъти бе старши треньор на шампионите. После работи като старши треньор на Локомотив София, а този сезон започна в Ботев Пловдив, но след напускането пое Крумовград.