Теди от "Ергенът": Имах връзка с известен играч от ЦСКА!

Новини
22:24 - 30 Март 2023
4353
Теди от "Ергенът": Имах връзка с известен играч от ЦСКА!

Като почти всяка класическа кифла, оказа се, че Теодора от втория сезон на "Ергенът" е минала през футболист. Преди да бъде изгонена от романтичното риалити след юмручната й схватка с нейната конкурентка Мони, самата тя призна, че си пада по футболисти и ММА бойци.

Задоволявайки любопитството на последователите си в Instagram Теди потвърди, че е имала авантюра с известен играч на ЦСКА.

Само че повдигна завесата пред личния си живот съвсем леко. Въпреки че отрече да крие за връзката си с футболиста, детегледачката на семейство Гущерови скри с емотикона името му, което беше изписано от неин последовател. И отсече: "Никога не сме крили връзката, която сме имали."

В отговор на констатацията, че изглежда много по-зряла за крехките си 19 години пък, Теди се похвали, че не само на визия, но и на акъл го докарва 10 години отгоре.

"Смятам, че в една връзка мъжът трябва да има водеща роля", сподели още Теодора Илиева, която си била останала най-близка с Кристина Пламенова и Мария Самар от бившите си "колежки" в "Ергенът", които са се натискали за сърцето на Евгени Генчев, пише "Телеграф".