Теди Велинова и Гергана Гунчева рекламират бардак в Австрия

В клиповете бившата половинка на д-р Ангел Енчев се разхожда по сутиен и бикини заедно с Джумпарова

Нещо за четене
08:00 - 11 Април 2023
11526
Теди Велинова и Гергана Гунчева рекламират бардак в Австрия

Телата и муцунките на емблематичните ни моделки от близкото минало Теди Велинова, Виктория Джумпарова и Гергана Гунчева се използват за реклама на австрийски сайт за компаньонки и публични домове, твърди най-тиражният роден седмичник "Уикенд".

Днес трите грации се вихрят на съвсем различни поприща, като спортната журналистка Гунчева дори стана Мис България през 2004 г. 

Софт порно клипът, който краси сайта на публичния дом е именно от времето, когато трите са си изкарвали хляба като моделки. В рекламата на сексклубовете те се разхождат по бельо заедно с други млади и засукани красавици, много от които носят ангелски крила. Гергана Гунчева се появява в 3-4 кадъра, по-засилено присъствие има Виктория Джумпарова, а Теди Велинова е най-запомнящото се лице от видеото, което се разпространява в няколко части в популярна интернет платформа за споделяне на видеосъдържание, пише "Уикенд"

В клиповете бившата половинка на д-р Ангел Енчев се разхожда по сутиен и бикини заедно с Джумпарова. В други кадри Велинова наблюдава Джумпарова докато си общува с друга млада дама по бельо. Има и доста кадри, в които бившата половинка на пластичния хирург д-р Енчев се чекне върху статуя на кон, боядисана в златно, имитирайки езда. На главата си носи бяла каубойска шапка. Най-много близки планове във видеото има именно Теди.

Въпросният клип е разпространен преди 8 години, когато Велинова вече има връзка с пластичния доктор Енчев и кръстосва светските събития като уважавана госпожа. По това време тя дори му беше родила син, а малко по-късно ражда и дъщеря от доктора, с когото накрая се разделят.

Гергана Гунчева също има две деца от брака си със спортния журналист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев. Първото е родено година след пускането на провокативните клипове, ползвани за реклама на австрийските публични домове. Двойката към днешна дата е разведена, а Бакърджиев вече се радва на дъщеря от друга своя връзка. Виктория Джумпарова също има две деца като по-голямото е родено през 2018 г.

Публичните домове, чиито адреси са посочени в сайта, са два - във Виена и Клагенфурт. Те функционират под обща шапка. Рекламират се не като сексклубове, а като нощни заведения, но ние открихме разказ на таен клиент от Канада, който споделя опит с проститутки, работещи там, конкретно в бардака във Виена. Той разказва за срещи с три момичета, всички са от Източна Европа. По думите му, ако не се ползват услугите на момичетата, час забавление в клуба излиза 150 евро, а с момичетата в стая - 400 евро на час. Часовникът се включва, когато клиентът и труженичката влязат в спалнята. Питиетата и вечерята влизат в цената.

Въпросният клиент я намира за висока в сравнение с други подобни места, които е посещавал, но пък момичетата били по-елегантни и по-добре облечени. В общия салон те носели коктейлни рокли. На трима мъже се падали около 20 жени, които се разхождали в очакване да бъдат избрани. Имало зона за хранене, където момичетата сервирали храна и напитки, а когато клиентът избере някоя от тях, то го водело на горния етаж, където имало спални и душове с джакузи. Приемали се само пари в брой. Въпросният клиент разказва, че една сесия му излязла 500 евро, но това били цени отпреди няколко години.