Тейлър Суифт направи триумфално завръщане в Лондон

Култура
12:07 - 16 Август 2024
648
Тейлър Суифт направи триумфално завръщане в Лондон

Певицата Тейлър Суифт направи триумфално завръщане с концерт в Лондон, съобщи АП. В дует с британския певец Ед Шийрън Суифт изпълни хитовете Everything Has Changed и Endgame.

Деца, участващи в танцов клас по музика на Тейлър Суифт в Саутпорт, Северна Англия, бяха нападнати през юли. В резултат на атака с нож починаха три от тях. Впоследствие беше разкрит заговор за планирана терористична атака в Австрия, където полицията арестува трима ислямски екстремисти. Концертите на Суифт във Виена бяха отменени. Така концертът в четвъртък вечер на лондонския стадион "Уембли" изигра ролята на своеобразно завръщане на турнето Eras на европейската сцена. 

Певицата благодари на 92-хилядната публика за присъствието предвид засилените мерки за сигурност. Пред ентусиазираните фенове Суифт изпълни над 40 песни от всички периоди на кариерата си. Тейлър Суифт има насрочени общо пет концерта на "Уембли". 

През ноември Суифт ще изнесе концерт в Торонто. Очаква се приходите от турнето Eras, което ще приключи в края на годината в Индианаполис, да достигнат общо 2 млрд. щатски долара приходи.