Тейлър Суифт си направи кралско селфи в Лондон

Принц Уилям заведе двете си по-големи деца на най-горещото шоу в града

През ключалката
12:20 - 23 Юни 2024
4994
Тейлър Суифт си направи кралско селфи в Лондон

Тейлър Суифт си направи перфектно кралско селфи преди концерта си на Уембли - позира с принц Уилям и двама млади музикални фенове - принц Джордж и принцеса Шарло.

Дворецът Кенсингтън публикува в социалната мрежа X снимка на кралското трио с певицата зад кулисите преди концерта в петък вечер.

"Благодаря ти, Тейлър Суифт, за страхотната вечер!" - гласи надписът.

Принц Уилям заведе двете си по-големи деца на най-горещото шоу в града, което беше страхотен начин да спечели максимален брой точки за баща на 42-ия си рожден ден. Седмицата на рождения ден беше натоварена, тъй като той току-що беше долетял от Германия, където предишната вечер присъства на мача на Англия с Дания на Евро 2024.

Суифт също публикува селфи, на което приятелят ѝ Травис Келси се е присъединил към нея заедно с принц Уилям, 10-годишния принц Джордж и 9-годишната принцеса Шарлот.

"Честит рожден ден на М8! Великолепен старт на шоуто в Лондон!", гласеше постът ѝ.

Видеоклипове от по-късно вечерта, широко разпространени онлайн, изглежда показват как принц Уилям танцува на веселата песен на Суифт, "Shake It Off". Катрин, принцесата на Уелс, остана у дома с шестгодишния принц Луис.

Катрин, принцесата на Уелс, остана вкъщи с шестгодишния принц Луи.  Въпреки това най-малкото дете на двойката се появи на официална снимка, публикувана по-рано в петък, по случай рождения ден на Уилям.

Принц Уилям и 34-годишната поп сензация Суифт се познават от повече от десетилетие. През 2013 г. двамата излязоха на сцената на благотворително събитие в двореца Кенсингтън, за да изпълнят Livin' On A Prayer заедно с Джон Бон Джоуви.

Суифт започна британската част от глобално, мултимилиардно турне Eras по-рано този месец в Единбург, където изнесе три зрелищни концерта. След това се отправи към Ливърпул и Кардиф.

Близо 90 000 фенове се събраха на стадион "Уембли" в петък, като някои от тях се редяха на опашка още преди разсъмване. Това беше първият от осемте концерта на Суифт на стадиона, разпределени между тази седмица и август.

Суифт нарече Лондон, където е живяла известно време в началото на кариерата си, "най-вълнуващият град в света".