Телевизионно дъно: Мария Петрова подмокри Зейнеб

Ексклузивно
09:55 - 19 Ноември 2021
104179
Телевизионно дъно: Мария Петрова подмокри Зейнеб

Зейнеб Маджурова - Балевска, която отскоро се изявява като водеща в сутрешния блок на Би Ти Ви, съумя да задмине най-прочутите слагачи в телевизионния ефир, докато превъзбудено интервюираше световната шампионка по гимнастика Мария Петрова.

Само минути след като наградени от свои колеги репортери на Би Ти Ви се биха в гърдите, че медията им налага най-висок стандарт и е еталон за качествена журналистика, Зейнеб затвърди абсурдността на думите им. Знойната красавица и милионерска съпруга само дето не се подмокри от срещата си с Мария Петрова и вместо с въпроси я засипа с четки и пресилени комплименти с фалшив патос.

В „интервюто“, което трудно може да бъде преразказано заради безмислието си, говорещата беше Зейнеб, която хвалеше и се прехласваше по бившата гимнастичка както Георги Марков по Бойко. Зейнеб даже „произведе“ Мария Петрова в олимпийка шампионка, докато не криеше възхитата си как Петрова и мъжът й Боби Михайлов успяват да са еталон за българите за обичащо се и сплотено семейство. Маджурова-Балевска повече се интересуваше как мирише златото, отколкото какво е мнението на събеседничката й за управлението на Боби Михайлов в БФС.

Дали пък няма конфликт на интереси около превъзбудата и прехласването на тв водещата по Мария Петрова? Все пак мъжът на Зейнеб е собственик на склад за алкохол...