Тематично: БСП заседава в кръчмата „Богат и Беден”

Актуални новини
15:47 - 28 Април 2021
4259
Тематично: БСП заседава в кръчмата „Богат и Беден”

Тихата война между двата лагера в БСП във Врачанско продължава с пълна сила. Поредната „битката”, обаче, ще бъде изнесена в кръчма в с. Борован. Там ще се състои и тазвечерното заседание на Областния съвет на червените от региона.

Кой и защо е избрал това място, не става ясно, но е факт, че тематично подходящата кръчма „Богат и Беден” в селото, известно като бастион на ДПС, ще бъде домакин на разгорещите страсти на лявото ръководство, което ще направи втори дубъл на избор на свой областен председател, пише zovnews.com.

Подалият оставка, след срамния резултат на местната Столетница на парламентарните избори, Иво Лилов, изглежда не желае да се раздели с поста си на областен председател. Към това сочи поводът за свикването на Областния съвет, а именно обявяването за нелегитимен този, който се проведе на 12 април.

Дали тази вечер ще бъде избран легитимен областен председател на БСП във Врачанско предстои да разберем.

Припомняме, че листата на местната левица за отминалите избори изобилстваше от добре познати “нови лица”, като най- новото в отбора, отговарящ за кампанията, беше председателят на предизборния им щаб Кръстьо Трендафилов.