Тен Хаг и Роналдо ще проведат среща на четири очи

Двамата ще изяснят позициите си

Спорт
13:27 - 04 Юли 2022
2036
Тен Хаг и Роналдо ще проведат среща на четири очи

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг днес трябва да проведе среща на четири очи с голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо, съобщава пресата на Острова.

Нидерландецът ще обясни на португалеца своето виждане за бъдещото на тима и как смята да развива проекта, с което да убеди играча да остане на “Олд Трафорд” и през предстоящата кампания, но в същото време и да чуе мнението на 37-годишния футболист. 

В последните дни се появиха спекулации, че Роналдо иска да напусне “червените дяволи”, тъй като не вижда как тима ще се бори за най-големите трофеи през следващия сезон, а самият той е наясно, че му остават няколко години на най-високо ниво.

Освен това се заговори, че мениджърът Жорже Мендеш е предложил своя клиент на няколко от европейските грандове, но не са много отборите, които могат да си позволят високите му финансови изисквания. 

В някои медии в Англия също така се предлага и тезата, че самия Роналдо по този начин осъществява натиск върху ръководството на Манчестър Юнайтед да е по-активно на трансферния пазар и да привлече качествени играчи, тъй като до този момент селекцията на тима “куца”, макар “червените дяволи” да са свързвани с редица футболисти.

Нападателят на Манчестър Юнайтед – Кристиано Роналдо, започва подготовка с отбора днес. Португалецът трябва да се яви в базата в Карингтън заедно с останалите играчи на „червените дяволи”, които получиха по-дълга почивка заради ангажиментите с националните си тимове след края на сезона.

Ситуацията за Роналдо обаче е доста по-различна. Нападателят ще има среща очи в очи с новия мениджър на тима Ерик тен Хаг, на която трябва окончателно да бъде решено бъдещето футболиста.

Спекулациите около Роналдо не спират в последните седмици. Различни източници твърдят, че португалецът не е доволен от факта, че отборът му не успя да се класира за Шампионска лига и иска да напусне „Олд Трафорд”. Заговори се дори, че нападателят е пред завръщане в родния си Спортинг Лисабон.