Тен Хаг отстрани Джейдън Санчо

Рашфорд на линия, въпреки че катастрофира в събота

Спорт
11:23 - 26 Септември 2023
1980
Тен Хаг отстрани Джейдън Санчо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е забранил на крилото на тима Джейдън Санчо да ползва тренировъчната база на първия тим.

По-рано този месец Тен Хаг и Санчо влязоха в открит конфликт, след като нидерландският специалист обвини футболиста, че не се влага достатъчно в тренировките, а Санчо отрече това с публикация в социалните мрежи.

Тен Хаг е настоявал за извинение от страна на 23-годишният Санчо, но той категорично отказва да го направи. Кризата между двамата се влошава, твърди изданието, като Санчо не само се подготвя с втория отбор, но дори няма достъп до тренировъчните игрищау фитнеса и другите съоръжения, предвидени за първия отбор.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще може да разчита на Маркъс Рашфорд за двубоя от 1/16-финалите в Купата на Лигата срещу Кристъл Палас, въпреки че звездата на „червените дяволи“ катастрофира в неделя.

Двубоят на „Олд Трафорд“, в който Манчестър Юнайтед приема Кристъл Палас тази вечер от 22:00 часа.

Маркъс Рашфорд е готов да се завърне в игра за „червените дяволи“, въпреки че претърпя автомобилна катастрофа в събота, когато възрастна дама се вряза в неговия Ролс Ройс на стойност 700 хиляди паунда.

Звездата на Манчестър Юнайтед бе освободен от неделните възстановителни занимания на отбора, за да се отърси на случилото се, но в понеделник е тренирал на пълни обороти заедно с основната група, към която се присъедини и Мейсън Маунт.

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед се очаква да седне на пейката за двубоя, като се очаква и да се появи в игра, след като пропусна последните 5 мача на своя тим.