Тен Хаг: Вкараш ли три гола на Байерн, трябва поне да не загубиш...

Спорт
11:26 - 21 Септември 2023
1599
Тен Хаг: Вкараш ли три гола на Байерн, трябва поне да не загубиш...

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг видя положителни неща в представянето на тима в мача срещу Байерн (Мюнхен), загубен с 3:4. Той обаче призна, че липсата на концентрация в отделни епизоди се е оказала фатална.

“Разочарованието е факт, защото не бяхме достатъчни внимателни. Когато вкараш три гола на Байерн, трябва да вземеш поне точка. Намираме се в период, в който почти всичко е срещу нас. Трябва сами да обърнем ситуацията. Факт е също така, че в последните три мача играхме срещу много силни съперници”, заяви Тен Хаг.

“Похвално е, че Онана пое вината за загубата, но по-важното е да сме сплотени като отбор. Грешки винаги ще има. Ако някой сбърка, другите трябва да му помогнат и отборът да не пада духом. Днес показахме, че не се предаваме и вярваме в себе си”, продължи нидерландецът.

“Всеки мач е важен. Никой няма да ни помогне, ако сами не го направим. Всичко е в наши ръце. Трябва да се научим да съхраняваме концентрацията си и да не позволяваме на съперниците да ни вкарват голове след наши грешки. Проблемът не е в лошата намеса на Онана, а в това, че противниковият играч получи голямо пространство, за да стреля”, подчерта Тен Хаг.