Тенденции в грима за зима 2023-2024

Икономика
13:53 - 28 Януари 2024 (обновена)
13951
Тенденции в грима за зима 2023-2024

Когато предстои нов сезон модерното момиче няма как да устои на изкушението и да не се поинтересува какви са тенденциите. Дори ако няма намерение да се съобрази с тях, ролята му на еталон за красота го задължава да ги знае. За да прецените и вие дали се движите по течението или срещу него, ще ви запознаем с тенденциите в модерния грим за лице за последните месеци на отиващата си година и първите на предстоящата.
В планирането на грим за зима 2023-2024 са разрешени всякакви експерименти в стила на макиажа, щом подчертават естествената красота. Модерен остава лекият грим тип сияние. Той изважда на преден план индивидуалността и характера. Най-трудно е да се демонстрира визия без грим с деликатен и почти незабележим грим за лице. Разковничето е в дозировката на консистенциите. Важно е те да са на тънък слой и да не правят от лицето гротеска. Гримът “без грим” е жест към неподправената красота. Акцентира на красивите черти и добавя финес. Сияйната кожа сама по себе си е произведение на изкуството. Тя не се нуждае от натрупване на цветове и текстури. По-долу ще откриете кои са най-поръчваните и желани артикули за създаване на модерна грим визия в класацията на сайта за козметика MAKEUP.

Малките тайни за красива и съблазнителна визия през зимния сезон

Озаряващ коректор за лице Bare Minerals Complexion Rescue Brightening Concealer SPF 25 изсветлява и създава естествено покритие. Предпазва от слънцето с SPF 25. Течността е гел-мус. Озарява зоната под очите. 
Гланц за устни Lancome сияе с полупрозрачен цвят. Омекотява и хидратира. Създава привлекателен вид на всеки грим за лице със сочни и съблазнителни устни, които всеки иска да опита.
Сенки за очи Constance Carroll Metallix ще направят от очите ви истински звезди. Със специалните микрочастици в състава те искрят с нежен металически блясък. Текстурата ухажва чувствителната кожа.
Спирала за мигли с ефект на невероятен обем Gosh Boombastic Crazy Volume подарява дължина и бомбастичен обем. Повдига и уплътнява косъмчетата. Цветният ефект прави миглите феноменални.
Очна линия с блестящи частици Rouge Bunny Rouge съдържа микрочастици изкуствен кварц. Нанесената линия блести и отразява светлината. С нея ще бъдете красавица от друг свят, с клепачи с космически блясък.

Всеки грим за лице е изкуство в съчетанието на цветове и пропорции

Лицето запазва тенденциите да изглежда като мокро. Хидратирайте го и го разкрасете с цветни овлажнители, маскиращи несъвършенствата, които карат кожата да сияе. Тук хайлайтърът е магьосник, който с един щрих зарежда със сияние вътрешния ъгъл на окото, скулите и “лъка на Купидон”. Фон дьо тенът и праймерът улавят светлината с отразяващи частици. Кожата блести като мокра. За ружа през новия сезон се препоръчва кремообразна консистенция. Цветът на бузите често е като на клепачите. Монохроматичният грим за лице с трите базови продукта: сенки, червило и руж - винаги е добра опция. Открийте най-прекия път към света на красотата само с един клик и се сдобийте с необходимите разкрасяващи козметични продукти тук: https://makeup.bg/brand/24165/.

Очите вземат настроение и цвят от нежните и романтични есенни тонове. Сенките са пастелни, а за повече яркост в средата на клепача се поставят точици с металик акцент. Охра и бордо красят лицето и контрастират смело с основата му. Естествената форма на веждите остава класика и през този сезон. Можете да постигнете леко рошав ефект с безцветен гел за вежди, да срешете и дефинирате едно по едно косъмчетата нагоре. Очната линия се превръща от второстепенен персонаж в главен. Графиката е разчупена, вълнообразна или като йероглиф. Класическото черно се трансформира с цветни и златни щрихи. Фрапантните изкуствени мигли отстъпват в тенденциите на подвитите и оцветени със спирала за обем ресници.

Устните през този сезон са блестящи в средата, но замъглени в краищата. Използвайте дръзки, сочни и ярки цветове. Те правят присъствието ви по-атрактивно. Блясък за устни или дълбоко пигментиран гланц ще вдъхнат повече свежест, експресия и увереност. Остава модерна и омбре колористиката: основа в един цвят и краища, и контур - в друг. Устните изглеждат по-големи с 3D нюанс. Какъвто и грим за лице да използвате, никога не подценявайте грижата за кожата си и пазарувайте само от надеждни източници и марки. Колкото до тенденциите, те не означават нищо, ако не отразяват вашия персонален стил.