Теодора Духовникова откровено: Сънувах атомната бомба, красива е

Изповеди
21:51 - 03 Октомври 2022
10133
Теодора Духовникова откровено: Сънувах атомната бомба, красива е

Актрисата Теодора Духовникова изненада с пост във фейсбук, в който разкрива, че е сънувала атомната бомба и това било една от най-красивите гледки.

Ето цялото откровение на красавицата, която в момента снима във Велико Търново втория сезон на сериала "Дяволското гърло":

"Тази нощ сънувах атомната бомба. Беше едно от най-красивите неща, които съм виждала някога изобщо. Беше нощ и гледах нагоре, първо си помислих, че виждам падаща звезда и си пожелах да няма война, но после осъзнах, че не е една, а хиляди, милиони, милиарди падащи звезди, нанизани като гирлянди в някакво студено, диамантено сияние, като бижута, които не падаха към нас, а се стичаха разтопени по небето, по целия му овал и после го разкъсаха.

Не знаем дали така е изглеждала атомната бомба в съня на Теодора Духовникова, но това е една от най-разпространените снимки в интернет на хипотетичен ядрен взрив 

Беше толкова тихо. Въздухът беше чист, казах си е какво, поне не мирише на нищо. После всичко се изпълни с прах, лек но лепкав. Не се изплаших, защото как да се изплашиш от красотата. Толкова космическа и ултимативна. Само времето спря, защото всичко стана относително и време вече не ни беше нужно…"