Теодора от "Фермата" събра 1900 лв. за Шумския манастир

Нещо за четене
12:46 - 22 Февруари 2022
3249
Теодора от "Фермата" събра 1900 лв. за Шумския манастир

Приключи благотворителната инициатива на звездата от последния сезон на „Фермата“ – Теодора, в подкрепа на Шумския манастир „Свети Архангел Михаил“.  Навръх рождения си ден – 5 февруари, заралийката стартира продажбата на бижута от собствената й марка в подкрепа на каузата. Емоционалната брюнетка обяви специално подбрана колекция от украшения с натурални камъни, чиито приходи ще бъдат предоставени за светата обител.

Призива й подкрепиха десетки хора, а крайната сума от продажбата е 1833 лв, пише aktualenglas.info. Тя ще бъде използвана за облагородяването на Шумския манастир. Словоохотливата хубавица подготвя и бъдещи проекти, с които да подпомогне благородната си кауза след приключване на риалити шоуто.

„Благодаря на толкова много хора, които се включиха. Ние помогнахме и това нещо няма да свърши дотук“, обеща Теодора в съвместен лайф с Методи Тодоров в социалните мрежи.

„В момента сме в процес на доизясняване на нова инициатива, която ще се случи около Гергьовден. В нея ще се включи и един друг колоритен участник от „Фермата“ 6 – Ангел, който изработва кухненски дъски от дърво в страхотни форми. Той също иска да дари. Аз отново ще се включа с бижута, като ще има и нови неща, които засега ще запазя в тайна. Но всичко е, за да помогнем, а там винаги има с какво да се помогне и съм щастлива, че сте с мен и всичко това може да продължи“, с усмивка сподели Теди.
„За Шумския манастир за него давам мило и драго. Там ми е сърцето, там ми е душата. Там сме прекарали страхотни три месеца, аз лично два. Манастирът е моят втори дом и там винаги ще се връщам и все по-често“, завърши Теодора, която ще бъде запомнена като най-емоционалния участник във „Фермата“ 7.