Тервел Пулев: Кубрат е страхотен баща!

Боксьорът е татко на момиченце Христина и на момче Спартак от настоящата си половинка Розали Петрова

Новини
18:47 - 27 Юли 2023
7287
Тервел Пулев: Кубрат е страхотен баща!

Боксьорът Тервел Пулев похвали своя брат Кубрат за ролята му на родител. Както е известно, Кобрата е татко на момиченце Христина и на момче Спартак от настоящата си половинка Розали Петрова.

"Кубрат се справя доста добре като баща. Много много не му трябват съвети. Надгражда нещата, измисля и той свои методи за гледане и възпитание на децата. Вече 2 години се справя много добре като родител. От наблюдението, което имам при брат ми, много по-сложно е да гледаш дъщеричка. Трябва по-специално отношение, трябва да правиш прически преди да излезеш. Честно да ви кажа, добре ми е на мен с трите момчета. Нямаме амбиция за момиче. Ако някое дете се появи, по-добре да е момче. Съвсем нормално е децата на брат ми да ми викат чичо. Децата на сестрите ми ми викат вуйчо", разкри още Тервел. Той защити успешно научна докторска степен в НСА. Боксьорът защити дисертация на тема: "Ефективност на експериментална методика в бокса".

"Винаги намирам нещо, в което да се развивам. Доктурантурата донякъде е задължителна за мен, така го чувствам заради семейството ми, заради кариерата, която съм създал. Трябва да има и научен аспект за мен. Старая се да работя върху себе си", каза Тервел в предаването "На кафе" по Нова телевизия. Съпругата му Диана се учудва на ентусиазма му.

"С нея сме почти постоянно заедно и тя вижда всичките усилия, които полагам. Някой път се случва да й кажа "ти защо не завърши докторантура, а остана магистър" и тя ми казва само "ти си луд". С нея не обичаме да ходим за дълго време на почивка. Стоим по-кратко, но повече пъти. Не винаги качвам снимки в социалните мрежи, така че ходих и на едно друго място, за което никой не знае", добави Тервел.