Тежък момент за треньорите в „Гласът на България“

Нещо за четене
15:49 - 22 Октомври 2021
8256
Тежък момент за треньорите в „Гласът на България“

Последните кастинги на тъмно за този сезон на „Гласът на България“ са тази неделя. Четиримата треньори ще се изправят пред сериозната задача да определят кои ще са 14-те участници в отборите им, с които всеки от тях ще продължи напред. Преди да настъпи този тежък момент обаче, на сцената ще стъпят още уникални и достойни кандидати за титлата „Гласът на България“ и претенденти за наградата от 50 хиляди лева.

Всички в залата и пред екраните ще бъдат смаяни от таланта на момиче, което почти напълно е изгубило гласа си, но силата на волята и любовта й към музиката ще я доведат в шоуто в пълния й блясък. Връх в музикалната кариера на бизнес анализатор ще се окаже именно сцената на музикалното риалити. След множество „битки“ със самия себе си и усилен и постоянен труд, той ще успее да накара не един, а двама от треньорите да го поканят в отбора си – с песен.

Ученичка в 10 клас ще омагьоса с енергията, с която пее, а с избора си на песен, дори ще заблуди треньорите, че не е българка. „Пеенето ти ни „хваща“, хвърля ни нависоко и ни кара да летим“, ще каже с голямо вълнение самият Любо Киров след едно от изпълненията, а за награда, че са се обърнали, менторите ще получат специални шоколадови кексчета с лешници.

Фен на автомобилите ще изпее „Сбогом, дано си щастлива“ в неподражаем собствен стил, а съвсем истинската Елза от „Замръзналото кралство“ ще сложи символичен край на етапа с кастингите с вълнуващо изпълнение на „Слагам край“ – емблематичната песен от анимацията на Дисни.

В последните кастинги на тъмно на един от най-силните сезони на музикалното шоу по bTV ще има и такива участници, които ще разберат, че още не са съвсем готови за голямата сцена. За тях именно ще дойде и коментарът на Мастър Лечев, че „този живот е направен за тези, които не се отказват!“.

В края на епизода, след много музика и изненади, ще дойде ред и на ФИНАЛНАТА СЕЛЕКЦИЯ, а в нея на всеки от треньорите ще се наложи да се откаже от някои от хората си. В този труден момент четиримата ще трябва добре да преценят и много внимателно да селектират 14-те, с които ще продължат към следващата вълнуваща фаза на музикалния формат – битките.

Те ще изгледат отново всички изпълнения на хората в отборите си и на тази база ще преценят с кои от тях ще вървят напред. Това е един от най-тежките, но и важни моменти за треньорите и всеки от тях ще се опита да направи възможно най-точния и верен подбор на гласовете в своя отбор.

„Всеки от вас е много талантлив, щом е стигнал до тук“, ще сподели развълнувано Любо Киров, преди да предприеме решаващата крачка, а Галена ще добави, че се чувства като седнала на „стола на инквизицията“ в този тежък миг. Но това са правилата в „Гласът на България“.